четвъртък, 18 май 2023 г.

Прехвърляне на пари онлайн и информация за Револут

 Ако искате да изпращате пари  без такси мога да препоръчам да си създадете профил в Револут и вие и човекът до когото смятате да изпращате пари в България или в други държави. Само така може да правите всякакви преводи до любими хора и парите да пристигат за секунди от различни точки на света. Освен това може да изпращате пари във всички видове валута .Бързо и лесно обменяте пари от всички видове валута само с няколко кликвания от вашият телефон. Вече не се налага да търсите чейндж бюро ,защото може да обменяте бързо и сигурно вашите пари с Телефона.

Тук може да разберете повече за всички възможности на Револут .

 Револют е финансова компания, която предоставя на своите клиенти съвременни и иновативни финансови услуги. Основана през 2015 година, Револют се превърна в една от водещите компании в областта на цифровото банкиране и платежни решения.


Целта на Револют

Целта на Револют е да опрости и модернизира финансовите услуги за всички. Компанията се стреми да направи финансовите операции бързи, достъпни и сигурни за своите клиенти.


Предимства на Револют

- Международни преводи без такси: Револют предоставя възможността за осъществяване на международни парични преводи без допълнителни такси, използвайки реални валутни курсове.

- Обмяна на валута по най-добрия курс: Клиентите на Револют могат да обменят валута по пазарни курсове, без скрити такси.

- Плащане с карта в целия свят: Револют предоставя на своите клиенти международни банкови карти, които могат да се използват за плащане на покупки във всяка държава.

- Бюджетиране и управление на разходите: Чрез мобилното приложение на Револют клиентите могат лесно да проследяват своите разходи, да задават бюджети и да получават уведомления за финансови операции.


Безопасност и надеждност

Револют отдава голямо значение на безопасността и надеждността на своите услуги. Компанията използва напреднали технологии за криптиране на данни, двуфакторна автентикация и други мерки за защита на личната информация на клиентите.


 Иновации и развитие

Револют постоянно въвежда нови иновативни функции и услуги, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Компанията активно се развива и разширява своето присъствие на международния пазар.



Дигитални банкови услуги

Револют предлага широк спектър от дигитални банкови услуги, които улесняват управлението на финансите на клиентите. Някои от тях включват:

- Откриване на банкови сметки с няколко клика чрез мобилното приложение на Револют.

- Възможност за получаване и изпращане на пари чрез QR кодове или мобилни номера.

- Виртуални картови номера за по-голяма сигурност при онлайн плащания.

- Поддръжка на множество валути и лесна обмяна между тях.Може имате едновременно в една карта пари в различни видове валута.

- Бюджетиране и анализ на разходите чрез автоматично категоризиране на транзакциите.

- Възможност за инвестиране в акции, криптовалути и други финансови услуги от дома само с няколко кликвания 

- Достъп до ексклузивни предложения и партньорски отстъпки при използване на Револют карти.

 Револют Карти

Револют предоставя различни видове банкови карти, които се отличават със своята функционалности и предимства:

- Револют Дебитна Карта: Клиентите могат да използват дебитната карта за плащане в магазини, онлайн покупки и теглене на пари от банкомати.

- Револют Виртуална Карта: Виртуалната карта е подходяща за онлайн плащания и защита на личните данни при транзакции в интернет.

- Револют Метална Карта: Металната карта предлага престиж и удобство, с включени допълнителни предимства като застраховка покриваща пътувания, обслужване от приоритетни летища и други.


 Револют Партньорства

Револют се гордее с партньорствата си, които добавят допълнителна стойност за клиентите. Някой от партньорите на Револют включват:

- Airbnb: Клиентите могат да резервират настаняване чрез Револют и да получат специални оферти и отстъпки.

- Spotify: Потребителите на Револют могат да се абонират за музикалната платформа Spotify чрез мобилното приложение на Револют и да се насладят на непрестанно предаване на любимата ви музика.

- Booking.com: Клиентите могат да резервират хотели и други  видове резервации чрез Револют и да получат специални отстъпки и награди.


 Револют и обществото

Револют се стреми да бъде социално отговорна компания, като подкрепя различни инициативи и обществени причини. Те включват:

- Подкрепа на благотворителни организации и проекти.

- Спонсорство на спортни и културни събития.

- Инвестиране в образование и развитие на младежта.


Револют е съвременна финансова компания, която предлага иновативни и удобни услуги 

Ако желаете да се присъедините към Револут кликнете тук



Няма коментари:

Публикуване на коментар